NYHEDER‎ > ‎2012‎ > ‎

50 års fødselsdag

indsendt 15. mar. 2012 02.21 af MiniTeam Denmark
50 år er ingen alder - og da slet ikke for en rallybil!

I dag den 15. marts er det 50 år siden den blå Cooper forlod samlebåndet i Longbridge England for at blive sendt til Sverige den 17.april 1962. I 2004 køber jeg bilen i Danmark og går i gang med at bygge bilen færdig til rally. Det blev til en sæson i klubrally for at komme i gang med rallysporten - og derefter på en række forskellige løb - hvor der har været historiske biler på startlisten.

På trods af en høj alder og brug på rallyprøverne - så er bilen ret nem at holde gående. Reservedele er billige og det er til at skaffe det meste til sådan en "gammel dame". Med årene er der kommet lidt forbedringer til - men det er stadigt med det for øje, at det skal være sjovt og nemt at gå til - så der kan køres rally for relativt små penge.

Siden er det blevet til 33 løb i klubrally, hillclimb, sprint, minirally, regionalrally og DM rally - inden en selvvalgt pause i 2011. Vi kører på 10" små hjul og utroligt nok, har jeg aldrig haft en punktering(!)

2012 skal der køres rally igen. Vi vil være at finde på startlisten til Lille Mats i april og herefter et udvalg af løb sæsonen igennem.

God sæson til alle

/Kenneth


Comments