NYHEDER‎ > ‎2012‎ > ‎

Debut til Poul!

indsendt 14. maj 2012 03.02 af MiniTeam Denmark   [ opdateret 14. maj 2012 03.04 ]
 

Så oprandt dagen hvor PPJ-Miniracing.dk, en del af Miniteam.dk, endelig skulle afprøven den færdigbyggede bil. Det skulle selvfølgelig forgå til Hedelands Klubrally i Roskilde 2. afd. af Sjællandsmesterskabet.

Ugen optil havde været lidt hektisk, da vi efter en tur på rullefelt konstaterede at der var behov for 4 nye stempler, hvilket jeg selv synes jeg fik bestilt i god tid. Men pga. engelsk grundighed (læs ”slendrian”) lykkedes det mig først at få fingrene i stemplerne tirsdagen op til klubrallyet, hvilket betød at jeg så først skulle finde nogen der kunne tilpasse min stempler i højden før jeg kunne monterer dem. Torsdag aften blev motoren samlet og lagt i hullet, og lørdag blev bilen samlet færdig og klargjort til sit første klubrally (fredag stod i familiens tegn).

Så blev det lørdag morgen og bilen var klar. En frisk fyr som jeg kender der hedder Ricky, var frisk på at sidde ved siden af - fantastisk. Af sted mod Roskilde fra værkstedet, i gennem teknisk kontrol uden problemer, ”taktikmøde” og morgenmad, så var vi klar og spændte som små børn op til juleaften. Det viste sig da også på prøve 1, hvor Minien nok mest af alt lignede en kviekalv på en forårsegn, i hvert fald hvis men stod ved vendekeglen på den prøve (håber der både er billeder og film…;-), men der kom alle tricks og finter i brug, må jeg nok sige. Keglen var gemt bag en top, og man så først keglen når man hang i luften, efter et langt tilløb….;-), så da vi landede skulle den både have gear, håndbremse også lige styres på plads……men det lykkedes og der kom kontrol over situationen. Vi måtte desværre udgå efter prøve 5, da 1. og 2. gear forsvandt, men trods alt nåede vi da at kører alle prøver én gang. Ellers var det nogen gode prøver og noget godt materiale der var blevet udleveret. Alt i alt et godt stykke arbejde fra løbsledelsen og medhjælperne side.

Tak til Ricky i 2. kører sædet for det fine arbejde, på trods af at det var hans debut inden for rallysport.  Han kommer jo fra en verden med radiostyrede legetøjsbiler og 402 meter ligeud på en motorcykel………!!!!!!? Men han synes det var en fantastisk oplevelse og stiller gerne op igen - det er jo helt KANON.

Tak for hjælpen til Team Ipswich og Doktor Juelshøj, der gjorde det muligt at komme ud og kører i denne weekend.

Med venlig hilsen Poul Pape J. Jensen(billeder "lånt" af John Larsen - som postet på rallyinfo.dk)
Comments