NYHEDER‎ > ‎2012‎ > ‎

Sådan……og gennemført!

indsendt 18. jun. 2012 00.06 af MiniTeam Denmark   [ opdateret 18. jun. 2012 00.08 ]

Så har PPJMINIRACING, en del af www.Miniteam.dk, været i ilden for  2. gang med et brændende ønske om at gennemføre vores første klubrally, uheldigvis udgik vi i vores debutløb til SM2 i Roskilde pga. af en skifteaksel og en skiftegaffel der mistede forbindelsen til hinanden…denne bagatel var nu rettet og vi var klar.

Søndag morgen den 9. Juni 2012, stod vi klar til start til SM3 i Holbæk. Rutebogen blev studeret og planen blev lagt. Der var formodninger om at prøverne var glatte, da der udenfor silede en stille regn. Dette blev også bekræftet allerede på første prøve, for jeg synes at Morrisen var noget levende, både med forenden og bagenden. Ellers må man sige at vi fik os en på opleveren, og vi fik bilen lært at kende på det glatte underlag på prøverne, som bestod af asfalt og ZF-sten……..DET VAR SKIDE SJOVT…!

Efter pausen startede vi ud med prøve 1 som skulle køres igen som prøve 6, dog med ny rute og en ekstra kegle. Der må jeg sige vi tabte sutten og måtte indkassere en fejlbane, men som de nybegyndere vi nu engang er, må vi bare lærer af vores fejl og komme videre (og vi var jo ikke de eneste). Men ellers skulle prøverne vise sig at tørre op, og så blev der for alvor givet gas. Vi fandt da også Morrisens grænser et par gange, uden at være ude i de helt store stunt, dog nok til at Ricky tabte noten et par gange, da han syntes det gik pænt stærkt, og bilen var nået længere end ham ;-) . Morrisen viste sig som den pålidelige lille racerbil den er, og HAMO havde lavet nogle fine prøver som vi fik os nogle sjove oplevelser med. Udover at gennemfører vores første klubrally, blev målsætningen også opfyld, om at gennemføre og ikke at ende som nummer sidst, hvilket må siges at være ok.

Stor tak til Ricky for at have modet til at sætte sig ved siden af.

Tak til HAMO og prøvemandskaberne for et godt motorløb.

Ligeledes stort tak for hjælpen til
Comments