NYHEDER‎ > ‎2013‎ > ‎

SM4 i Køge

indsendt 24. jul. 2013 03.27 af MiniTeam Denmark

Så blev det tid til SM4 i Sjællandsmesterskabet i klubrally, som blev kørt i Køge. KOA havde i dagen anledning valgt at satse på 4 prøver, der til gengæld var lavet noget længere, alle prøver var 4000 m. Dette var i og for sig også fint nok, man burde så nok være lidt mere kreativ med hensyn til at forløbet på prøven lidt mere udfordrende, så det ikke var nødvendigt at kører 2 x 2 omgange den ene vej rundt om et hus og så efterfølgende 2 x 2 omgange den anden vej rundt om det samme hus. Dette var dog kun tilfældet på den ene prøve, de andre prøver var meget fine og man endte dog og så med at småsvede en smule når man landede i mål.
Til dagens løb var den også en jyde der stille til start, Thor Jensen i hans fine Toyota Starlet 1300, desværre også i vores kl.5, problemet med Thor og hans Starlet er at han kører ufatteligt stærkt og ender da også dagen som vinder af klassen og generel vinder. Til vores held havde Magnus og Morten Clausen valgt ikke at stille op i Køge, så vores 5. plads i klassen var vi godt tilfreds med, det så dog bedre ud i middagspausen, hvor vi lå nr. 3. Det var dog ikke fordi vi blev ringere efter pausen, men dem der lå under os havde åbenbart haft nogle selvforskyldte problemer, hvilken havde sinket dem lidt (det var i hvert fald hvad de sagde!!!!!), men vi endte dagens kamp på en 5. plads i kl. 5, kun 7 sek. fra Michael Skyt Johansen i Peugeot 205.
Men alt i alt havde det været en rigtig god dag, hvor samarbejdet i bilen fungerede perfekt og der var ikke en finger at sætte på Ricky arbejde i højresædet. Tak til KOA for et fint motorløb, og ikke mindst tak til alle officials fordi de gad at bruge dagen, så vi andre kan få lov til at kører motorløb.

 
KLIK HER for at se onboard optagelser fra FTZ Klubrally i Køge

KLIK HER for at se onboard fra Go2Fitness i Holbæk
Comments